DE STIP AAN DE HORIZON…

 

ONZE VISIE

Buiten biedt een wereld aan ervaringen van onschatbare waarde.

Daar worden wij nieuwsgierig van; de natuur zet ons aan tot nieuwe dingen uitproberen. Dingen maken en nieuwe dingen leren activeert en geeft energie! Het is spannend omdat je niet weet wat het gaat opleveren. Natuur kan prikkelend of overweldigend zijn en soms wil je er gewoon even helemaal in verdwijnen. Het mag en kan allemaal.

ONZE MISSIE

Samen met de bedrijven, scholen en gemeenten willen wij kinderen de ruimte geven om ze natuur en buiten zijn op hun eigen manier te laten beleven. Niet achterover leunen kijkend naar een scherm, maar met de “voeten in de modder” het experiment aangaan. Dit bereiken wij met onze workshops, lessenseries, concepten en events.

Om kinderen al vroeg te bereiken kiezen wij ervoor om om o.a. met scholen en bso’s te werken. Wij zien vaak dat scholen en bso’s wel een ‘groene stip op de horizon’ hebben, maar niet over de tijd, kennis of middelen beschikken om daar een heel eigen invulling aan te geven. Wij hopen die groene stip binnen handbereik te brengen en ambities te realiseren.