Speciaal voor jouw familiedag, bedrijfsuitje of andere gelegenheid verzorg ik wildexcursies over de (Hoge) Veluwe.

Als “kleine burgemeester” zwierf ik al veel over de Veluwe op zoek naar mooie ontmoetingen met het wild. Als geen ander ken ik de mooiste plekjes. Met mijn arendsoog voor het detail in de natuur zie ik vaak wat jij niet ziet. Zo neem ik je mee in de wereld van flora en fauna, van dopheide en biggenkruid tot wilde zwijnen en mierenleeuwen. Ook vertel ik als rasechte Veluwenaar sappige feitjes over de geschiedenis van dit prachtige gebied.


Voor een wildexcursie betaalt u op doordeweekse dagen € 70,00* per uur (minimum van twee uur) en op zaterdag en zondag € 80,00* per uur (minimum van twee uur).

Het is mogelijk een wildexcursie te reserveren voor maximaal 20 personen. Mocht de groep groter zijn dan zal er een tweede of zelfs derde gids ingehuurd worden. Uiteraard worden de thema’s, de route en de startlocatie in overleg bepaald.

Wilt u met mij Het Nationale Park De Hoge Veluwe bezoeken, dan komt er een toeslag van €10,95 [volwassene] of €5,50 [kinderen 4-12jr] bovenop de reguliere tarieven. Dit zijn de entreegelden voor dit unieke Nationale Park.

* Tarieven zijn inclusief 21% btw en exclusief reiskosten €0,19 per kilometer [standplaats Otterlo]