Je zou het niet zeggen als je het ding zo ziet staan, maar eenmaal uitgepakt blijkt mijn mobiele ‘BeleefBuiten Atelier’ stiekem een heus buitenmuseum.

Oftewel: het leukste kinderprogramma voor jouw festival, beurs, BSO, winkelcentrum of camping, geschikt voor buiten én binnen!

Vanuit mijn atelier verzorg ik als Burgemeester van Buiten bestaande activiteiten, of lever ik maatwerk dat perfect past bij jouw event. Of het nu een korte workshop is, of de inrichting en invulling van een complete ‘kids-area’.

 


NATURE CRAFTS WORKSHOPS

Verven met bloemen, bijenwaskaarsen dompelen, pijl en boog maken van wilgentenen en bosbeestentimmeren. Het is slechts een kleine greep uit de originele creatieve workshops waar kinderen [en volwassenen] tijdens uw event aan kunnen meedoen. Hierbij maak ik vrijwel alleen gebruik van natuurlijke materialen.

Ik ben immers de Burgemeester van Buiten!

 


RARITEITENKABINET


Van geweien en s
chedels, tot beestjes op sterk water. Je kunt het zo raar niet bedenken of het is wel te vinden in het mini rariteitenkabinet, binnenin mijn BeleefBuiten Atelier. Tussen de bedrijven door kunnen uw bezoekers hier snuffelen tussen alle vondsten die ik door de jaren heen heb verzameld. Hier geldt het motto: Kijken met je handen is toegestaan! Want zeg nu zelf…wie wil er nu niet eens een kies van een mammoet vasthouden?!

 


BELLENBLAAS XL

Bellen blazen is leuk! Niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen. Met mijn magische bellenblaasrecept maak je de mooiste bellencreaties.